Ruikutus, uusi vientiaseemme !!

IMG_0354

Jos me suomalaiset käyttäisimme kaiken valittamiseen ja arvosteluun käytetyn ajan hyvän tekemiseen olisi meillä niin paljon energiaa, jotta voisimme viedä sitä Saksaan ja he voisivat laittaa kaasuputken poikki. Tällainen valtava lahjakkuus, ehtymätön suomalainen luonnonvara kuten toisten arvosteleminen pitäisi todellakin saada hyötykäyttöön.

Olisiko Pateettisuus ja kateellisuus seuraava vientiartikkelimme?

Siinä sitä olisi peruspositiivinen Ameriikan poika ihmeissään kun myytäisiin konteittan huonoa fiilistä suoraan Suomesta. Vitutusta vähällä vaivalla. Surkeutta säälittä samalla summalla. Kateellisuutta kaupan päälle.

Ei mitään niin huonoa mitä ei suomalaisella asenteella huonommaksi saisi-slogan voisi komeilla  ulkomaankauppaministerin rintamuksessa, tietysti suomeksi.

Tai sitten voidaan tehdä asioita toisin ja nähdä enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

 

2 vastausta artikkeliin “Ruikutus, uusi vientiaseemme !!

  1. No, vähän makaaberi huomio mutta on myönnettävä että sarkasmisi osuu kohdalleen. Niinkuin kaikessa, se päättyy aina asenteeseen, ja sehän on valinnainen, eli voit olla negatiivinen tai positiivinen, just niinkuin haluat. Toinen asia on että ei pitäisi antaa tunteiden juoksuttaa omia toimintoja, tämäkin aika tyypillistä tällä leveysasteella. Jos Suomi haluaa tosissaan ponnistaa itsensä ulos tästä kuopasta, niin se ei onnistu ilman asenne korjausta, eikä ilman hyväksyntää siitä että myynti on kaiken alku ja loppu. Fakta mikä ei millään tahdo mennä perille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s