Voi voi Valio minkä menit tekemään!

En tiedä onko Valiolla painettu hätänappia, vai miksi Putin-juusto dumpattiin markkinoille -50%. Samalla tuhottiin hintakuva kotimaan markkinoilla ja kuluttaja kysyy, että kusettaako Valio meitä ottamalla suomalaisilta kovaa hintaa ja laitetaan kuluttaja subventoimaan vientiä?

Olisittekohan saaneet juustot myytyä -20% alennuksella ilman sen suurempaa hälyä? Olisiko kannattanut hieman miettiä ennen toimintaa?

Ehkä juustot olisi ehtinyt myydä kaupasta viikon pidemmälläkin myyntiajalla, vai olisko osuuskaupassa parempi ostaja kuin Valiolla myyjä?

Ei tämä varmaankaan yrityksen mainetta kaada, mutta särön kiiltokuvapojan pintaan kylläkin.

En minä muuten, mutta kauhiast mä ihmettelen

Yksi vastaus artikkeliiin “Voi voi Valio minkä menit tekemään!

  1. Nää jutut alkaa jo hieman painaa jälkeä jo meikäläiseenkin. Siis on se vain ihme että suomalaiset jaksavat kestää vuosikymmeniä kestänyttä kusetusta. En voi ymmärtää miksi ei normaali ihminen, joka on kuintenkin jokseenkin hyvin koulutettu omilla aivoilla varustettu, on niin sinisilmäinen ja maksaa kaiken mitä ns., auktoriteetit sanovat. Kesko, Valio, Verottaja ja monet muut ovat suorastaan riistäneet suomalaisia kuluttajia jo vuosikymmenet. Täällä annetaan monopolien rällästää eikä kukaan sano mitään, ja jos sanookin, niin mitään ei tehdä. Jos ei muuta, niin naapurin pelko viimeistään vie halut. Emmehän halua joutua ”väärään sakkiin” koska silloin tulevaisuutemme yhteisössä on vaarassa. Eräs henkilö tuli luokseni ja vaati minulta ”myyntipalkkiota”! Kysyin miksi, ja hän vastasi että kun noin 6 vuotta sitten hän esitteli erään henkilön minulle, ja nyt oli kuullut kun viime kuussa syntyi eräs pienehkö kauppa – ei suoranaisesti tämän henkilön kanssa mutta hänen tuttavansa! Ja kun olin täysin ihmeissäni, niin hän sanoi että tämä on kyllä täällä käytäntö. Kun sanoin että oma oikeustajuni ei moista niele, tuli vastaukseksi uhkailuja. Käsittämätöntä! Suorastaan työnsin hänet ovesta ulos. Mielestäni tämä kuvastaa tämän kansan vinoutta, ja jos tässä ei joku ota asiaa haltuunsa olemme pian heikoilla. Kohta täällä operoi vain 6 yritystä, jotka jakavat Suomen kuin haluavat. Itse ostan kaiken minkä voin Lidl’stä, en sen takia että he olisivat erityisesti parempi kuin muut kaupat, mutta vain periaatteesta. Ja Valion tuotteisiin en koske. Put that in your pipe and smoke it!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s